Założeniem projektu było stworzenie funkcjonalnego wnętrza w maksymalny sposób dopasowanego do potrzeb właścicieli. W lokalu położono duży nacisk na zaprojektowanie przestrzeni wspólnej, w szczególności na umiejętne i klarowne połączenie poszczególnych stref mieszkalnych. Strefa dzienna, w której skład wchodzą przestronny salon połączony z jadalnią oraz kuchnia, stanowią centralną część apartamentu. Wnętrza charakteryzuje nowoczesna architektura, utrzymana w naturalno - minimalistycznym stylu. Układ antresoli został rozplanowany w funkcjonalny sposób. Przesuwne drzwi chowane w zabudowie, stanowi wyraźną granicę pomiędzy otwartą przestrzenią przeznaczoną do pracy, a częścią sypialną wraz z przynależną łazienką. Przegrodę dzielącą sypialnię od pozostałej części stanowi nowoczesna szklana ściana. Powyższe rozwiązania pozwalają optycznie otworzyć przestrzeń całej kondygnacji. Spójność aranżacji  została osiągnięta przede wszystkim poprzez konsekwentne stosowanie stonowanej nawiązującej do natury kolorystyki - jasnego, naturalnego drewna, bieli, szmaragdowej zieleni, czerni - oraz zachowanie umiaru w doborze i ilości detali.

Obiekt: mieszkanie prywatne
Lokalizacja: Krzyki, Wrocław
Powierzchnia: 109m2 
Zakres: projekt wnętrz
Stan: realizacja 2017r